keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Pasta per uno

Pitkän työpäivän jälkeen ei jaksa aina laittaa monimutkaisia ruokia illalliseksi; etenkään silloin kun tekee ruokaa vain itselleen. Koko keittiön räjäyttäminen ei myöskään tunnu järkevältä, kun itse joutuu siivoamaan sotkunkin.

Olenkin viime aikoina tehnyt simppeliä pastaruokaa itselle. Valmistaminen on helppoa ja tapahtuu alta aikayksikön.


Cacio e pepe -tyylinen pasta on helppoa ja hyvää ruokaa arjen kiireen keskellä.


Keität vain sopivan määrän pastaa, raastat päälle reilusti juustoa ja vielä mustapippuria myllystä kaiken päälle. Italiassa, etenkin Rooman alueella tämän tyyppinen pasta tunnetaan nimellä pasta cacio e pepe. Tämäniltainen annos on mukaelma siitä; fusilli sai seuraa parmesaanista.

Aika herkkua 👍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti